Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

flotex
triad планки

Основа ідеї колекції - група із 3-х ліній, ці геометричні форми еволюціонують у абстрактні та випадкові, схожі та ніколи однакові. Графічні та витончені у дизайні декори планок Flotex Triad можуть поєднуватись або ж застосовуватись окремо.

Планки Flotex Triad можуть монтуватись зі зміщенням на половину, "ялинкою" або переплітанням.

Матеріали

Flotex Triad планки

Відкрити фільтри 0

    Про Flotex планки

    Витонченість та стиль у модульності

    Окрім формату рулону та плиток ми пропонуємо комплексну колекцію витончених дизайнів Flotex у форматі планок 100x25 см. Вражаючі плани підлог можна створити із наших сучасних дизайнів, що підійдуть будь-якому приміщенню.

    Застосування та використання
    Універсальні дизайни планок Flotex пасують однаково добре для сучасних та класичних офісних інтер'єрів, а також для готелів, конгрес центрів, ресторанів чи лаундж-зон в аеропортах. Завдяки природньому та теплому відчутті їх дизайнів планки Flotex Wood та Seagrass добре працюють навіть у домашніх інтер'єрах.

    Витонченість та стиль
    Flotex у планках пропонує безмежні можливості комбінацій та поєднання кольорів в рамках одного дизайну та змішуючи їх. Застосування різних схем монтування може також оживити інтер'єр, наприклад застосувавши мотиви дизайну "ялинки" чи "зик-зак". У планок Flotex мало повторень візерунку, тому створити цікаву красиву підлогу можна застосувавши навіть один єдиний колір.

    Flotex planks Seagrass detail herringbone 111001_111002_111004

    Переваги Flotex

    Flotex: високо-технологічне покриття

    Flotex - унікальне флоковане килимове покриття підлоги завдяки своїй конструкції. Поєднавши надзвичано щільну флоковану поверхню з нейлону 6.6 із зносостійкою витривалою непроникною основою із ПВХ, Flotex забезпечує найкращі технічні характеристики та комфорт.

    Чому обирають Flotex?

    Міцний та комфортний
    ● Міцні непорушні нейлонові волокна 6.6 створюють витривалу поверхню високотехнологічного килимового покриття для приміщень із високою інтенсивністю використання, в т.ч. меблів на колесах.
    ● Надзвичайна щільність волокон (до 80 млн/м2).
    ● Плитки Flotex екстремально стабільні у розмірах та легко монтуються.

    Гігієнічний та піддається миттю
    ● Завдяки своїй конструкцї Flotex є гіпоалерненним високотехнологічним покриттям.
    ● Волокна Flotex вловлюють пил та видалють його згодом під час звичайного прибирання.
    ● Flotex можна очищати звичайним пилосмоком, паровим та навіть глибоким миттям зі шкребком. Поверхня Flotex швидко висихає та завжди відновлює свій початковий вигляд.

    Безпечний та тихий
    ● Flotex - флоковане покриття, що запобігає грибку та запахам завдяки своїм технічним та бактеріостатичним якостям.
    ● Flotex забезпечує безпечне середовище для всіх вікових груп, а також перешкоджає спотиканню та підсковзуванню як на сухій та вологій поверхні.
    ● Відмінні акустичні властивості Flotex у приміщенні (class A) та зменшення ударного шуму у 19 dB звукоізоляції.

    Flotex Planks construction

    Технічні дані

    Technical Specifications

    Монтування та Догляд

    Flotex монтування та догляд

    Щільна ворсова поверхня Flotex робить його ектремально витривалим, прямостоячі поліамідні філаменти та основа з непроникного ПВХ дозволяє очищати покриття на всю товщину до основи. Поліамідний ворс вловлює алергени та пил, яким легко прибирається пилосмоком, тим самим роблячи внесок у кращу якість повітря.

    Завантажте тут:
    Flotex cleaning & maintenance instructions
    Flotex tiles and planks installation instructions

    Flotex cleaning & maintenance instructions

    NCS & LRV

    NCS & LRV показники

    Завантажте тут показники LRV & NCS

    Про LRV
    В архітектурі Light Reflectance Value (LRV) - це коефіцієнт відбиття видимого та корисного світла, що відбивається від поверхні при освітленні джерелом світла..

    LRV може впливати на прийняття багатьох рішень пов'язаних із вибором кольору. Приблизний коефіцієнт LRV кольору показує кількість видимого світла, що відіб'ється від кольору. Чорний колір має показник у 0% та поглинає світло. Білий має коефіцієнт 100% та утримує будівлю освітленою.
    LRV такоє впливає на витрату електроенергії - світлі кольори потребують менше освітлення, що дає пряму економію та краще для довкілля.

    Про NCS
    'Natural Colour System' NCS - система, що була розроблена для ідентифікації кольору. Пронумеровані коди кольорів, так звані NCS Notations, наприклад NCS S 1080-Y70R, визначають детально будь-який колір будь-якого матеріалу. NCS визначив 1950 стандартних кольорів із крокок у 10 значень щоб описати весь спектр кольорів. Кожен код кольору матеріалу візуально ідентичний іншому матеріалу з таким же кодом кольору. Таким чином ви можете підбирати кольори різних матеріалів в інтер'єрі.

    Всі продукти Forbo Flooring мають коди NCS, які можна знайти у нашому центрі завантажень.

    LRV and NCS values

    Брошура

    Flotex у планках - брошура

    Прочитайте більше про наші планки Flotex у брошурі:

    Зображення

    Flotex Triad зображення

    Отримайте натхнення від можливостей дизайну із планками Flotex Triad.

    Референції