Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

flotex
colour у плитках

Flotex Colour - це колекція флокованих покриттів підлог, що представлена у 4-х текстурах: Metro, Calgary, Canyon та Penang. Всі ці дизайни доступні у рулонах і плитках, а деякі кольори також у планках. На цій сторінці ви знайдете всю інформацію щодо плиток Flotex Colour форматом 50x50 см.

Матеріали

Flotex Colour у плитках

Відкрити фільтри 0

    Технічні дані

    Technical Specifications

    Монтування та Догляд

    Flotex монтування та догляд

    Щільна ворсова поверхня Flotex робить його ектремально витривалим, прямостоячі поліамідні філаменти та основа з непроникного ПВХ дозволяє очищати покриття на всю товщину до основи. Поліамідний ворс вловлює алергени та пил, яким легко прибирається пилосмоком, тим самим роблячи внесок у кращу якість повітря.

    Завантажте тут:
    Flotex cleaning & maintenance instructions
    Flotex tiles and planks installation instructions

    Flotex cleaning & maintenance instructions

    Відео

    Flotex відео

    Довкілля

    Екологічна стала підлога

    Зелена електроенергія
    Заводи Forbo із виробництва Flotex у Великій Британії та Франції гарантують високу якість підлоги, що виготовляється використовуючи виключно зелену енергію.

    Водна основа
    Flotex створюється із волокон нейлону класу 6.6. Всі фарби та барвники, що застосовуються для створення дизайнів Flotex є на водній основі. Жодних хімічних процесів не відбувається, лише обробка парою під високим тиском та температурою для забезпечення стійкості кольорів.

    Вміст перероблених матеріалів
    Flotex використовує виробничі відходи з усіх своїх заводів перетворюючи їх в основу покриттів підлог. Вміст перероблених матеріалів в основі Flotex до 67%.

    Екстремальна витривалість
    Величезна перевага застосування покриття підлоги Flotex його екстремальна зносостійкість із терміном експлуатації, що перевищує звичані килимові покриття у 6 разів.

    Просте очищення та догляд
    Flotex можна чистити застосовуючи воду та звичайні миючі засоби. Для більшості плям достатньо звичайного домашнього мила, для більш сильного забруднення, чорнил, жирів потрібно застосувати миючі засоби та розчинники.

    Flotex the sustainable floor

    Про Flotex Colour

    Світ кольору

    Вибір - це про можливості, а вибір дизайну починається із вибору кольору. Колір може говорити без слів, пробуджувати емоції, створювати асоціації та має силу вплинути на загальний настрій та відчуття приміщення. Колір - особистий та передає наші почуття та цінності, є основною частиною свободи вибору.

    Саме тому, наші дизайнери створили нову колекцію флокованого поркиття Flotex, що повністю базується на безмежних можливостях кольору. Відкрийте для себе нашу колекцію Flotex Colour!


    Наша нова колекція Flotex Colour містить 4 лінійки текстур - Calgary, Metro, Penang та Canyon - кожна із різним стилем та витонченим нюансом. Всі дизайни доступні у форматах рулону та плитки 50x50 см, деякі також у планках. Flotex Colour містить багато кольорів, що легко поєднуються та комбінуються. Особливо ідеально поєднувати плитки та планки для створення унікального модульного дизайну підлоги.

    Flotex Colour tiles - t545022, t545024, t545028

    Брошура

    Flotex Colour брошура

    Прочитайте онлайн брошуру про колекцію Flotex Colour.

    Референції