Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

tessera
basis pro phase planks

Колекція Tessera Basis Pro Phase у планках у своєму зв'язку із килимовою плиткою Tessera Basis Pro, додає універсальності та креативності завдяки градієнтному дизайну.

Tessera Basis Pro Phase пропонує килимові планки форматом 100 cm x 25 cm у сучасному градієнтному смугастому дизайні. 6 нейтральних тонів та 6 акцентованих кольорів волокон відповідають колекції Tessera Basis Pro tiles, що дає змогу зробити перехід планок Basis Pro Phase у плитку Basis Pro, відкриваючи безмежні варіанти дизайну підлоги.

• 100% "solution dyed" нейлон категорії 6, клас 33 зносостійкості та кольоростійкості
• 540 гр\м2 щільність ворсу для комфорту та витривалості
• 25 dB показник акустики для зменшення шуму
• 62% вміст вторинної сировини
• Легке поєднання із вініловими плитками та планками Allura Flex

Матеріали

Tessera Basis Pro Phase

Відкрити фільтри 0

    EPD & GUT

    Прозорість у кожному кроці

    На підтвердження екологічності наших килимових плиток та планок Forbo застосовує кілька оціночних систем. Перша - Оцінка Життєвого Циклу (Life Cycle Assessment - LCA), а саме видання Екологічно Декларації Продукту (Environmental Product Declaration - EPD). Ця декларація є прозорою та верифікованою незалежною стороною базується на оцінці впливу продукту на екологію на всіх етапах його життєвого циклу - від добування сировини, виробництва, постачання клієнтам, застосування, ремонту та до утилізації чи переробки. Враховуються також джерела та типи енергії, що застосовуються на всіх етапах, їх ефективність, вміст сировини, випари у повітря, відходи у грунт та воду.

    Завантажте тут [Tessera Basis Pro Phase EPD]

    GUT Label
    Килимові плитки Forbo Flooring отримали також відзнаку GUT. Це означає, що всі колекції Tessera пройшли найсуворіші випробування на вміст та випари хімічних речовин для безпеки користувачів.

    Завантажте тут [Tessera Basis Pro Phase сертифікат GUT]
    Більше інформації про відзнаку GUT

    Tessera Basis Pro Phase

    Tessera Basis Pro Phase

    Градієнтний смугастий дизайн

    Колекція Tessera Basis Pro Phase у планках у своєму зв'язку із килимовою плиткою Tessera Basis Pro, додає універсальності та креативності завдяки градієнтному дизайну.

    Tessera Basis Pro Phase пропонує килимові планки форматом 100 cm x 25 cm у сучасному градієнтному смугастому дизайні. 6 нейтральних тонів та 6 акцентованих кольорів волокон відповідають колекції Tessera Basis Pro, що дає змогу зробити перехід планок Basis Pro Phase у плитку Basis Pro, відкриваючи безмежні варіанти дизайну підлоги.

    При самостійному застосуванні планки форматом 100x25 cm можуть монтуватись із зміщення на половину, ялинкою чи подвійною ялинкою. Мінливий дизайн по довжині планки дає можливість переходу дизайну від темного до світлого і навпаки. Або ж можна викласти планки рандомно створивши випадкові комбінації.

    Із вмістом вторинної сировини 62%, Tessera Basis Pro Phase чудове екологічно стале рішення покриття підлоги. Виробництво плиток та планок Tessera має на меті уникнення відходів та мінімізацію використання енергії та сировини. Завод сертифіковано згідно ISO 14001, він застосовує 100% відновлювану енергію та біогаз.

    Tessera Basis Pro Phase планки and Basis Pro плитки

    Зображення

    Tessera Basis Pro Phase - зображення

    Отримайте натхнення від фотографій дизайну підлоги із застосуванням килимових плиток Tessera Basis Pro та планок Tessera Basis Pro Phase.

    Технічні дані

    Tessera Basis Pro Phase

    Монтування та Догляд

    Tessera - монтування та догляд

    Завантажте тут Tessera - інструкція з монтування

    Килимові плитки та планки Forbo Tessera виготовляються із високоякісних поліамідних (нейлонових) волокон для довговічності та збереження зовнішнього вигляду протягом тривалого часу експлуатації у найбільш прохідних комерційних просторах.

    Грамотно запланована вхідна система брудозахисту затримуватиме вологу та бруд, продовжуючи термін служби покриттів підлоги, зменшить витрати на прибирання та догляд. Незалежно підтверджений факт - вхідні системи Forbo Coral та Nuway затримують до 95% бруду та вологи на вході у будівлю.

    Дотримання інструкцій з догляду забезпечить збереження зовнішнього вигляду килимової плитки на тривалий час.

    Завантажте тут Tessera - інструкція з догляду та очищення

    Tessera Basis Pro Phase

    Каталог

    Цифровий каталог та брошура

    Перегляньте цифровий каталог Tessera Basis Pro Phase:



    Більше інформації у нашій брошурі:

    Референції